Opgelet: om ervoor te zorgen dat je bon zal worden aanvaard aan de kassa dien je met een aantal zaken rekening te houden.

  1. Knip elke bon individueel uit op de stippellijn. Een bon die niet uitgeknipt is, zal niet aanvaard worden aan de kassa.
  2. Print je bon in kleur of zwart-wit af op een wit papier. Om ervoor te zorgen dat de streepjescodes correct kunnen worden gelezen aan de kassa dien je op een wit blad af te drukken. Gekleurde bladen of speciale papiersoorten zijn niet toegestaan.
  3. Print de bon op ware grootte uit (100%). De bon vergroten of verkleinen is niet toegestaan en kan de leesbaarheid van de streepjescodes verstoren.
  4. Zorg ervoor dat de streepjescodes volledig afgedrukt werden en leesbaar zijn. Klachten over weigeringen aan de kassa door een slechte drukkwaliteit zullen als niet-ontvankelijk beschouwd worden.

Enkel originele bonnen zullen worden aanvaard. Het is verboden de bon te kopiƫren, aan te passen of te vervalsen. Deze bon is enkel geldig bij aankoop van het vermelde product en kan niet ingewisseld worden tegen geld. Deze bonnen zijn niet cumuleerbaar. Elke vorm van fraude zal aanleiding geven tot een klacht bij de bevoegde instanties.